Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Of bel +31 252 220 704

Referenties

  • Slider-1
  • Slider-1
  • Slider-1
  • Slider-1
  • Slider-1  • Slider-2
  • Slider-2
  • Slider-2
  • Slider-2
  • Slider-2Mevr. Rose Hoogenboom van
26-09-2013

Leon is een echte specialist in het leveren en vakkundig leggen van parket. Hij heeft bij ons in woonkamer en keuken een prachtig doorlopend Kambala parket gelegd. Zijn prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Leon houdt zich aan zijn afspraken en werkt met oog voor detail. Wij zijn dus duidelijk een tevreden klant. Rose.

Dhr. Gé Philipsen van
02-10-2013

Van Zundert Parket heeft bij ons een op sommige plekken behoorlijk beschadigd parket gerenoveerd en het eindresultaat is dat het er nu bijna nog mooier uitziet dan toen het 20 jaar geleden gelegd was. Er is tegen een zeer concurrerende prijs, met zorg en vakmanschap en volgens het vastgestelde tijdsschema gewerkt. Het moge duidelijk zijn, wij kunnen Leon van Zundert bij iedereen van harte aanbevelen. Gé Philipsen

Dhr. Reinier Gouverneur van
04-10-2013

Zeer goede ervaring met Van Zundert Parket. De offerte was duidelijk. De vloer is erg netjes gelegd, waarbij de afwerking uitstekend was. Daarbij hebben ze ook alles netjes opgeruimd. Ik hoefde alleen nog maar een dweil over de vloer te halen en het was klaar voor gebruik.

Mevr. Coby Blom van Blom
22-01-2014

Leon van Zundert heeft bij ons in de huiskamer en in de keuken onze vergeelde vloer (eiken visgraat), die al zo'n 40 jaar geleden gelegd was, omgetoverd tot een schitterende lichte vloer. De vloer is veel mooier geworden dan ik had kunnen dromen. Hij heeft ook ons houten aanrechtblad en onze eikenhouten trap onder handen genomen. Werkelijk mooi en ik vond het niet duur (maar mijn man zegt, dat dat aan mij ligt....). Van Zundert parket is een echte aanrader.

Dhr. Wouter Vlasveld van
30-01-2014

Leon van Van Zundert Parket heeft bij ons in de woonkamer de houten vloer kaalgeschuurd en vervolgens opnieuw gelakt. De vloer is erg mooi geworden. Ondanks dat wij op het laatste moment langskwamen heeft Leon voor ons een gaatje in zijn agenda weten te vinden zodat alles op tijd klaar was voor de verhuizing. Dat alles bovendien voor een mooie prijs. Kortom: ik kan Van Zundert Parket van harte aanbevelen.

Mevr. Gerard en Els Bäckes van
06-12-2014

Wij hebben een zeer goede ervaring met Van Zundert Parket. Leon heeft onze oude parketvloer vakkundig opgeschuurd, nieuwe plinten geplaatst en afgelakt tegen een redelijke prijs. .De vloer ziet er weer als nieuw uit. Bovendien werkt Leon netjes en houdt zich aan de afspraken. Wij kunnen u Leon zeker aanbevelen.

Mevr. Roos Hartman van
01-07-2015

Leon komt zijn afspraken goed na en werkt netjes. De vloer van 30 jaar oud is weer prachtig geworden, ook de hoge plinten zijn keurig geplaats.

Mevr. Helene Van Vuuren van
12-03-2016

De vloer is op alle verdiepingen erg netjes gelegd en ziet er mooi uit. De service was goed en alle afspraken werden keurig nagekomen. Zeer tevreden over de manier van werken en het resultaat.

Dhr. Hans van Duin van
13-08-2021

wij hebben door Leon onze eiken parketvloer laten schuren en lakken, het resultaat is werkelijk geweldig, we hebben een compleet nieuwe vloer waar we heel erg blij mee zijn, we bevelen Van Zundert parket bij iedereen aan.

Mevr. Gerard en Jeannette van
02-09-2021

We hebben in overleg met Leon van Zundert een nieuwe houten parketvloer uitgezocht. Prima advies en prettig contact over de mogelijkheden en meedenken wat voor ons de beste oplossing was. Omdat we vanwege omstandigheden zonder vloer zaten was het heel fijne dat vloer ook snel gelegd kon worden. Het eindresultaat is werkelijk heel mooi. Zelfs de snoeren zijn netjes weggewerkt onder het parket. We genieten elke dag weer van onze nieuwe vloer.