• 20 jaar vakmanschap
  • Traditioneelparket specialist
  • Eigen showroom
  • Ambachtelijke kwaliteitsproducten

Referenties

Désirée van der Voorn
Désirée van der Voorn
Prachtige houten vloer uitgezocht bij Léon van Zundert. Keurig gelegd, Echter op 1 plaats bleef de vloer kraken. Léon wil kwaliteit leveren en laat niet los tot de klant tevreden is. Een dikke 10 voor dit bedrijf.
Coby van Dam
Coby van Dam
Leon van Zundert heeft voor mij alles geregeld, mijn vloerverwarming was niet goed, Leon heeft geregeld dat alles op elkaar afgestemd was en er een nieuwe vloerverwarming in kwam , alles volgens plan . Was top geregeld.👍
Peter Troost
Peter Troost
In overleg met van Zundert een prachtige vloer aangeschaft: werkelijk een plaatje! Versailles- motief, professioneel gelegd en gelakt. Ook de trappen bekleed met parket, ook al een eye-catcher. Aanrader!
Kees Henzen
Kees Henzen
Prima service, parket uitstekend herstelt voor een vriendelijke prijs. Aanrader voor de regio!!
Ekaterina Pozdnyakova
Ekaterina Pozdnyakova
Super blij met Leon! Onze houten vloeren zijn beschadigd geraakt door een lekkage in de keuken. Onze verzekeringsmaatschappij bracht ons in contact met Leon. Hij was op korte termijn beschikbaar, kwam de vloeren inspecteren, deed al het verzekeringspapieren en kwam vervolgens al snel langs om de vloeren te repareren. Alles ziet er als nieuw uit, wij zijn super blij! Ook topcommunicatie. Bedankt voor het kerstwonder!!
Bekijk beoordelingen